Wednesday, August 1, 2018

KLUBNA DAN LALEH...coffee terbaik untuk kurus..( DELIVERY JB - SINGAPORE )




Kecewa dengan produk dan sudah mencuba bermacam-macam tetapi tiada hasil? Rakan-rakan selalu menegur badan semakin naik dan berisi walaupun sudah berzumba dan mengawal makan tetapi berat  tidak juga turun.



KINI ANDA MAMPU MILIKI MINUMAN PREMIUM JIMAT DAN BERKESAN 
FORMULASI TERKINI MENGGUNAKAN BERAS PERANG DAN EXTRAK LEMON DIDALAM KOPI CAMPURAN TERPILIH
KOPI KLUBNA & LALEH dapat membantu anda KURANGKAN LEMAK PERUT, PEHA, PANGKAL LENGAN DAN PUNGGUNG DENGAN MUDAH
HANYA 1 PEKET 1 HARI
KOPI CAMPURAN KLUBNA& LALEH melawaskan pembuangan , mengenyangkan, menguruskan badan Dengan rasa yang sangat SEDAP.

KEBAIKAN KLUBNA (GREEN COFFEE BERAS PERANG)MINUM PAGI SEBELUM SARAPAN



KEBAIKAN KLUBNA (GREENCOFFEA BERAS PERANG)MINUM PAGI SEBELUM SARAPAN
———————————————————— 
MENAHANKAN SELERA MAKAN
MENAMBAHKAN TENAGA SEPANJANG HARI
MENGEYANGKAN SEPANJANG HARI
MEMBAKAR LEMAK DARI DALAM BADAN
MEMBUANG AIR LEBIHAN DALAM BADAN
MELANCARKAN PEMBUANGAN AIR KECIL
MELANCARKAN PENGALIRAN DARAH
MELAMBATKAN PROSES PENUAAN
MENIGKATKAN DAYA PERTAHANAN
MEMBANTU KESIHATAN OTAK,KULIT&MATA
MEMBANTU MERAWAT MASALAH KENCING TIDAK LAWAS
MEMBANTU MENURUNKAN TEKANAN DARAH TINGGI
MEMBANTU MASALAH PRIOD TIDAK TERATUR


KEBAIKAN LALEH MINUM MALAM SEBELUM TIDUR
——————————-

MENGATASI MASALAH SEMBELIT
MENGAWAL PARAS GULA DALAM DARAH
MENGURUSKAN BADAN
MENGURANGKAN KOLESTROL
MENYEGAH SINDROM IRITASI USUS
MENGURANGKAN RASA LETIH DAN MENGANTUK
MEMBERI RASA SELESA DI PERUT

CARA MAKAN
Untuk kesan maksimum disarankan ambil 2 paket sehari 
Hanya sepeket sehari sebelum sarapan dan sebelum tidur.
Iaitu sepeket sebelum sarapan dan sepeket di waktumalam.





.JANGAN BUANG MASA!! CARGASS, SMS/WHATSPP ME NOW






RUZA : +6 012 - 3352347 
 PENGHANTARAN POS SELURUH MALAYSIA
CASH ON DELIVERY SEKITAR JOHOR BAHRU & SINGAPORE


Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ? 
atau pun nak borong ?
X de hal.........semua boleh.. 
Whatsapp jek +6 012 3352347 .. nnt citer .

No comments:

Post a Comment